• Str. Bulevardul Republicii nr 27, Alba Iulia 510174

Despre noi

S.C. NANAVAN S.R.L. a început în decembrie 2014 din dorința de a aduce pe piața locală servicii de calitate, oferite de profesioniști care își pot pune în valoare cunoștințele și abilitățile. În prezent, suntem cel mai căutat și renumit service de tahografe din zonă, iar portofoliul nostru conține colaborări și contracte cu majoritatea firmelor locale de transport.  

 

Suntem un service specializat pentru tahografe și limitatoare de viteză, având autorizația RAR. Pe lângă acestea, oferim diagnoze pentru remorci și semiremorci, fiind reprezentanță Stoneridge Electronics, trailer service Wabco & trailer service Knorr–Bremse AG. 

 

V-ați putea întreba ce ne recomandă? 

Ne mândrim cu faptul că suntem o afacere de familie, care a crescut treptat, prin munca depusă de membrii echipei noastre. Ne tratăm clienții și problemele lor cu seriozitate și calm, iar soluțiile pentru aceștia sunt eficiente, oferite de către profesioniști.

Atât când vine vorba de angajații cu care interacționează, cât și cu cei din spatele cortinei, care se ocupă de aspectele administrative, avem în echipă oameni dedicați, care își doresc să facă experiența celor care ne calcă pragul cât mai plăcută.

Așadar, îi încurajăm pe cei care au o problemă legată de parcurile lor auto să ne dea un telefon. Suntem siguri că nu veți regreta! 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.